Hissihuolto Jyväskylässä ja lähikunnissa

KS Hissityö Oy:n palveluihin kuuluvat normaalien hissien huolto, korjaus ja viranomaisten määräämät korjaustyöt takuutyönä. Modernisoimme myös vanhat hissit vastaamaan nykypäivän tasoa. Toimimme Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella.

Palveluitamme

  • Hissihuolto
  • Yksilölliset huolto-ohjelmat
  • Hissien korjaus
  • Hissien modernisointi

Hissihuolto parantaa turvallisuutta

Säännöllinen hissihuolto parantaa turvallisuutta ja lisää hissin käyttöikää. Hissin huolto vähentää yllättäviä vikoja ja sitä kautta myös korjauskustannuksia, pitäen laitteen parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa. Räätälöimme hissille yksilöllisen huolto-ohjelman laitteen iän, tyypin, käyttömäärän ja kohteen mukaan. Hoidamme nopeasti myös viankorjaukset sekä viranomaisten määräämät korjaustyöt.

Hissin modernisointi

Hissin modernisointi pienentää energiankulutusta, parantaa turvallisuutta ja tekee hissistä luotettavan, hyvännäköisen ja helppokäyttöisen. Hissin modernisointi nostaa vanhan hissin suorituskyvyn nykypäivän tasolle. Suunnittelemme modernisoinnin aina yksilöllisesti kohteen mukaan.

Ota yhteyttä ja tilaa hissihuolto!

Kun tarvitset osaavaa hissihuoltoa tai olisi hissin modernisoinnin aika, niin ota meihin yhteyttä. Toimimme joustavasti Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai lähettämällä viestin sivujemme lomakkeella.

Suosittele meitä

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!