Turvalliset tuolihissit Jyväskylästä

KS Hissityö Oy myy ja asentaa hissejä koteihin, toimitiloihin ja julkisiin tiloihin. Valikoimaan kuuluvat erikoishissit, kevyet pystyhissit, vammaishissit, portaisiin asennettavat tuolihissit sekä ulkotilahissit. Hissit on suunniteltu helpottamaan erityisesti pyörätuolin käyttäjien arkea. Edustamme tuotemerkkejä Platinum Stairlifts, MediTek ja NTD Lifts.

Toimimme Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella. Kauttamme saat myös hissien huollot ja korjaukset, modernisoinnit sekä uudisasennukset.

Hissimallistossamme mm.

  • Erikoishissit
  • Kevyet pystyhissit
  • Vammaishissit
  • Tuolihissit (porrashissit)
  • Ulkotilahissit

Platinum Stairlifts

Platinum Starilifts on tunnettu erityisesti kaartuviin portaisiin suunnitelluista tuolihisseistä. Laadukkaat ja turvalliset tuolihissit valmistetaan Yorkshiressa. Tuotteet ovat saavuttaneet useita alan palkintoja. Voit tutustua tuotteisiin tarkemmin valmistajan sivuilla.

MediTek

MediTek valmistaa kevythissit ja tuolihissit suoriin portaisiin yli 15 vuoden kokemuksella. Tuotteet valmistetaan mittojen mukaan Englannissa. Lisätietoja MediTekin tuotteista saat valmistajan sivuilta.

NTD Lifts

NTD Lifts valmistaa pystyhissejä ja eritasonostimia pyörätuolien käyttäjille. NTD on suunnitellut hissejä vuodesta 1980 lähtien. Tuotteet valmistetaan Ruotsissa. Tutustu tuotteisiin tarkemmin NTD Liftsin sivuilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun suunnittelet tuolihissin asentamista kotiin, työpaikalle tai julkiseen tilaan, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä toimiva kokonaisuus! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai lähettämällä viestin sivujemme lomakkeella.

Suosittele meitä

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


Platinum StairliftsMeditek