Hissihuolto Jyväskylässä ja lähikunnissa

KS Hissityö Oy:n palveluihin kuuluvat normaalien hissien huolto, korjaus ja viranomaisten määräämät korjaustyöt takuutyönä. Modernisoimme myös vanhat hissit vastaamaan nykypäivän tasoa. Toimimme Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella.

Palveluitamme

  • Hissihuolto
  • Yksilölliset huolto-ohjelmat
  • Hissien korjaus
  • Hissien modernisointi

Hissihuolto parantaa turvallisuutta

Säännöllinen hissihuolto parantaa turvallisuutta ja lisää hissin käyttöikää. Hissin huolto vähentää yllättäviä vikoja ja sitä kautta myös korjauskustannuksia, pitäen laitteen parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa. Räätälöimme hissille yksilöllisen huolto-ohjelman laitteen iän, tyypin, käyttömäärän ja kohteen mukaan. Hoidamme nopeasti myös viankorjaukset sekä viranomaisten määräämät korjaustyöt.

Hissin modernisointi

Hissin modernisointi pienentää energiankulutusta, parantaa turvallisuutta ja tekee hissistä luotettavan, hyvännäköisen ja helppokäyttöisen. Hissin modernisointi nostaa vanhan hissin suorituskyvyn nykypäivän tasolle. Suunnittelemme modernisoinnin aina yksilöllisesti kohteen mukaan.

Ota yhteyttä ja tilaa hissihuolto!

Kun tarvitset osaavaa hissihuoltoa tai olisi hissin modernisoinnin aika, niin ota meihin yhteyttä. Toimimme joustavasti Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai lähettämällä viestin sivujemme lomakkeella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

KS Hissityö Oy
Haapalantie 72
41370 KUUSA

Y-tunnus: 23313640
Puh: +358453553611

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

KS Hissityö Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.