Turvalliset tuolihissit Jyväskylästä

KS Hissityö Oy myy ja asentaa hissejä koteihin, toimitiloihin ja julkisiin tiloihin. Valikoimaan kuuluvat erikoishissit, kevyet pystyhissit, vammaishissit, portaisiin asennettavat tuolihissit sekä ulkotilahissit. Hissit on suunniteltu helpottamaan erityisesti pyörätuolin käyttäjien arkea. Edustamme tuotemerkkejä Platinum Stairlifts, MediTek ja NTD Lifts.

Toimimme Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella. Kauttamme saat myös hissien huollot ja korjaukset, modernisoinnit sekä uudisasennukset.

Hissimallistossamme mm.

 • Erikoishissit
 • Kevyet pystyhissit
 • Vammaishissit
 • Tuolihissit (porrashissit)
 • Ulkotilahissit

Platinum Stairlifts

Platinum Starilifts on tunnettu erityisesti kaartuviin portaisiin suunnitelluista tuolihisseistä. Laadukkaat ja turvalliset tuolihissit valmistetaan Yorkshiressa. Tuotteet ovat saavuttaneet useita alan palkintoja. Voit tutustua tuotteisiin tarkemmin valmistajan sivuilla.

MediTek

MediTek valmistaa kevythissit ja tuolihissit suoriin portaisiin yli 15 vuoden kokemuksella. Tuotteet valmistetaan mittojen mukaan Englannissa. Lisätietoja MediTekin tuotteista saat valmistajan sivuilta.

NTD Lifts

NTD Lifts valmistaa pystyhissejä ja eritasonostimia pyörätuolien käyttäjille. NTD on suunnitellut hissejä vuodesta 1980 lähtien. Tuotteet valmistetaan Ruotsissa. Tutustu tuotteisiin tarkemmin NTD Liftsin sivuilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun suunnittelet tuolihissin asentamista kotiin, työpaikalle tai julkiseen tilaan, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä toimiva kokonaisuus! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai lähettämällä viestin sivujemme lomakkeella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

KS Hissityö Oy
Haapalantie 72
41370 KUUSA

Y-tunnus: 23313640
Puh: +358453553611

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

KS Hissityö Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Platinum Stairlifts Meditek