Hissin asennus uudiskohteisiin Jyväskylässä ja lähiseudulla

KS Hissityö Oy asentaa hissit uudiskohteisiin Jyväskylässä ja lähikunnissa. Hissiä tarvitaan suureen osaan uusista rakennuksista, sillä ne edistävät esteetöntä kulkua sekä helpottavat isompien tavaroiden kuljettamista. Hissin asennus uudiskohteeseen tehostaa työntekoa ja lisää asumismukavuutta.

Hissin asennus uuteen rakennukseen

Suoritamme hissien uudisasennukset vankalla kokemuksella. Asennamme hissit esimerkiksi kerrostaloihin, toimitiloihin, julkisiin tiloihin ja koteihin. Kauttamme saat myös hissihuollot, -korjaukset ja modernisoinnit.

Ota yhteyttä ja tilaa hissin asennus!

Suoritamme hissiasennukset ammattitaitoisesti uudiskohteisiin. Toimimme joustavasti Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä toimiva kokonaisuus! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä yhteydenottopyynnön sivujemme lomakkeella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

KS Hissityö Oy
Haapalantie 72
41370 KUUSA

Y-tunnus: 23313640
Puh: +358453553611

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

KS Hissityö Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.